Předmět Praktikum z technologie potravin (FCH-MCO_TPO_P)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-MCO_TPO_P - Praktikum z technologie potravin, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Cíl
Cílem předmětu je seznámit studenty v rámci odborných exkurzí s technologiemi výroby vybraných potravin a. následně pak jejich ověření v laboratorních podmínkách..
Osnova
1. Exkurze do vybraných potravinářských podniků.2. Odzkoušení některých technologických procesů v laboratorních podmínkách.3. Prezentace znalostí získaných studiem odborného článku v angličtině z oblasti potravinářských technologií.
Literatura
Hui Y. H.: Handbook of Food Science. Technology and Engineering. Dekker/CRC Press, New York 2005. (CS)
Požadavky
Znalosti z předmětu Základy potravinářských technologií .
Garant
Mgr. Dana Vránová, Ph.D.
Vyučující
Mgr. Dana Vránová, Ph.D.