Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum z technologie potravin (FCH-MCO_TPO_P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-MCO_TPO_P - Praktikum z technologie potravin, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty v rámci odborných exkurzí s technologiemi výroby vybraných potravin a. následně pak jejich ověření v laboratorních podmínkách..

Osnova

1. Exkurze do vybraných potravinářských podniků.2. Odzkoušení některých technologických procesů v laboratorních podmínkách.3. Prezentace znalostí získaných studiem odborného článku v angličtině z oblasti potravinářských technologií.

Literatura

Hui Y. H.: Handbook of Food Science. Technology and Engineering. Dekker/CRC Press, New York 2005. (CS)

Požadavky

Znalosti z předmětu Základy potravinářských technologií .

Garant

Mgr. Dana Vránová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Dana Vránová, Ph.D.