Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English for bachelors- pre-intermediate 1 (FEKT-CAN1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-CAN1 - English for bachelors- pre-intermediate 1, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubení schopnosti porozumění angličtině a rozšíření schopností používat tento jazyk jako prostředek komunikace.

Osnova

1.Unit 1:Opakování slovesných časů-tvoření otázek,specifika slovních druhů,předávání osobních údajů.2.Unit 2:Přítomný čas prostý a průběhový-specifika. Skupiny sloves.Navazování kontaktů.3.Unit 2:Dokončení-pevná slovní spojení,umění konverzace.popis a charakteristika firmy.Unit 3:Minulý čas-vysvětlení a základní procvičení.4.Unit 3:Dokončení-prostý minulý versus průběhový minulý čas,slovotvorba,předložkové výrazy času,tvoření záporných významů pomocí předpon.Způsoby trávení volného času.5.Unit 4:Vyjadřování budoucnosti-procvičování.Ubytování se v hotelu.6.Unit 4:Dokončení-slova a symboly.Písemná komunikace - různé druhy.Pobyt v hotelu.7.Review Unit A:opakování lekcí 1-4.Půlsemestrální test.8.Unit 5:Nepočitatelná a počitatelná podstatná jména,vyjadřování množství-procvičování.Stravování.9.Unit 5:Pevná slovní spojení.Životní styl-srovnání velkoměsta a venkova.V restauraci.10.Unit 6:Stupňování přídavných jmen,synonyma a antonyma,procvičení.Cestování.11.Unit 6:Pevná slovní spojení z oblasti cestování.Změny ve společenském životě.12.Unit 6:Dokončení-sjednávání schůzek.Závěrečné shrnutí a opakování.13.Semestrální test.

Literatura

Essential Grammar in Use.With answers.R.Murphy.Cambridge University Press,1990.Angličtina pro jazykové školy I Peprník,Zárubová,Nangonová.SPN Praha,1986.Samostatná domácí příprava:www.feec.vutbr.cz/etLiz Taylor:International Express Pre-Intermediate. New edition. Student's Book.Units 1 - 6222 cvičení z anglické mluvnice.S klíčem.V.Juránková,E.Sládková.MC nakladatelství Brno,1993.Soubor technických odborných textů

Požadavky

Jsou požadovány znalosti na úrovni středoškolského studia angličtiny na střední odborné škole nebo jako druhého jazyka na gymnáziu.

Garant

Mgr. Šárka Rujbrová

Vyučující

Mgr. Šárka Rujbrová