Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English for Life (FEKT-FEFL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-FEFL - English for Life, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

The fundamental prerequisite consists in good command ot the English language as defined by the current XAN4 exam.Students wishing to sit the course exam and obtain the credits are required to attend no less than 75% of all the tutorials/lectures.

Osnova

I. Úvod do semináře.II. Kultura evropských zemí a euroamerická civilizace.III. Praktická komunikace v angličtině: diskuse a názory.IV. Otázky evropské a americké kultury a života I.V. Tvorba a interpretace textů. Zadání domácího úkolu.VI. Otázky evropské a americké kultury a života II.VII. Prezentace a rozvoj prezentačních dovedností. Řešení a nové zadání domácího úkolu.VIII. Otázky evropské a americké kultury a života III.IX. Angličtina v elektrotechnice: aspekty profesního jazyka.X. Otázky evropské a americké kultury a života IV.XI. Angličtina v elektrotechnice: Četba, práce s textem a problémy překladu.XII. Závěrečné opakování.XIII. Semestrální test.

Literatura

Wellman, Guy: The Heinemann English Wordbuilder. Praha: SPN, 1991.

Požadavky

Vyžadují se znalosti anglického jazyka na úrovni bakalářského studia s úspěšné vykonanou zkouškou XAN4.

Garant

Mgr. Pavel Sedláček

Vyučující

Mgr. Pavel Sedláček