Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (FEKT-HBTS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-HBTS - Seminář k bakalářské práci, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je seznámit studenty s metodami výzkumu a formy psaní bakalářské práce, využívání literatury a citací. Budou využity znalosti z ostatních kurzů, zejména kurzu Odborný písemný a ústní projev.

Osnova

Téma práce, konzultant, rozvrh práce . Popis tématu a formulace 2-3 základních cílů výzkumu. Popis postupu, metodika výzkumu a předběžný seznam primárních zdrojů. Předběžný seznam základních příruček. Předběžný seznam článků v periodicích, knih a www stránek. Předběžný přehled terénních zdrojů (vyžaduje-li to povaha tématu). Pracovní bibliografie cca 20 základních pramenů . Anotovaná bibliografie deseti základních pramenů. Informační databáze (uspořádaný systém poznámek ve vhodném formátu podle povahy tématu). Návrh práce. Ústní presentace práce.

Literatura

Schiffrin, Deborah: Approaches to DiscourseKnittlová, Dagmar: Funkční stylyYule, George: Pragmatics

Požadavky

Není specifikováno.

Garant

doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D.