Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro bakaláře- mírně pokročilí 1 (FEKT-KAN1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-KAN1 - Angličtina pro bakaláře- mírně pokročilí 1, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubení schopnosti porozumění angličtině a rozšíření schopností používat tento jazyk jako prostředek komunikace.

Osnova

1. Unit 1: Přítomný čas prostý. Frekvenční příslovce.2. Unit 1: Uspořádání slovní zásoby - tématické celky, ustálená slovní spojení a jiné. Společenské fráze - pozdravy, předávání osobních údajů.3. Unit 2: Přítomný čas průběhový ve srovnání s přítomným časem prostým. Práce a zaměstnání - ustálená slovní spojení.4. Unit 2: Popis a charakteristika firmy. Fráze používané v telefonické konverzaci.5. Unit 3: Minulý čas prostý. Způsoby trávení volného času - ustálená slovní spojení.6. Unit 3: Minulý čas prostý - dokončení. Konverzační témata.7. Unit 4: Vyjadřování budoucnosti: be going to+infinitiv a přítomný čas průběhový. Ubytování v hotelu.8. Unit 4: Písemná komunikace: dopisy, emaily, faxy. Pobyt v hotelu.9. Unit 5: Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména. Vyjadřování množství.10. Unit 5: Jídlo a pití. V restauraci.11. Unit 6: Stupňování přídavných jmen. Cestování letadlem.12. Unit 6: Sjednávání schůzek Technický text. Opakování, shrnutí.13. Semestrální test.

Literatura

Liz Taylor:International Express Pre-Intermediate. New edition. Student's Book. Units 1 - 6Soubor technických odborných textů:www.feec.vutbr.cz/etSamostatná domácí příprava:www.feec.vutbr.cz/etEssential Grammar in Use.With answers.R.Murphy.Cambridge University Press,1990.Angličtina pro jazykové školy I Peprník,Zárubová,Nangonová.SPN Praha,1986.

Požadavky

Jsou požadovány znalosti na úrovni středoškolského studia angličtiny na střední odborné škole nebo jako druhého jazyka na gymnáziu.

Garant

Mgr. Šárka Rujbrová

Vyučující

Mgr. Šárka Rujbrová