Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English for Life (FEKT-LEFE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-LEFE - English for Life, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubení znalostí a dovedností v anglickém jazyce a příprava na každodenní pracovní praxi.Vytvoření resp. doplnění obrazu o kulturních základech euroamerické civilizace.

Osnova

Zimním semestruI. Úvod do seminářeII. Gramatika IIII. Gramatika IIIV. Slovní zásoba a větné strukturyV. Úvod do evropské a americké kulturyVI. Technická angličtina / Kulturní studia (Hoover Dam DVD)VII. Technická angličtina / kulturní studia (CN Tower DVD)VIII. Společenské chování v profesních situacíchIX. Kariéra X. Prezentace IXI. Prezentace IIXII. Opakování a příprava k testuXIII. Semestrální testLetní semestrI. Kulturní studia (Evropská unie)II. Kulturní studia (USA)III. Kulturní studia (Kanada)IV. Profesní angličtina (např. poslech texty, technické texty, obchodní)V. Kulturní workshop (studentské prezentace)VI. Písmený projev I: dopisVII. Písmený projev II: dopis VIII. Písemný projev III: (např. životopis, abstracts, shrnutí atd.)IX. Studijní pobyty (pravidla, plánování atd.)X. Kulturní workshop (studentské prezentace)XI. Kulturní workshop (studentské prezentace)XII. Shrnutí látkyXIII.Písemná část zkoušky

Literatura

R. MacNeil and W. Cran, Do You Speak American? Nan A. Talase, 2005 (EN)Allan Metcalf, OK, Oxford University Press, 2011

Požadavky

Vyžadují se znalosti anglického jazyka na úrovni bakalářského studia s úspěšné vykonanou zkouškou XAN4.Poznámka: Studenti, kteří mají bakalářský titul v Angličtina v elektrotechnice informatice (AJEI-H), se musí zaregistrovat v FEFE / MEFE. Nicméně, budou tyto student automaticky obdrží své úvěry a není nutné navštěvovat třídy nebo přijmout žádné zkoušky nebo zkoušky, které ostatní Fefe / MEFE studenti musí učinit.

Garant

M. A. Kenneth Froehling

Vyučující

M. A. Kenneth Froehling