Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoře elektrických strojů a přístrojů (FEKT-LLSP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-LLSP - Laboratoře elektrických strojů a přístrojů, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zvládnutí přípravy experimentu, seznámení se základy normalizace, osvojení jednotlivých druhů zkoušek, provádění speciálních zkoušek klasickými měřicími metodami a automatizovaným systémem měření.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

G. N. Petrov :Elektrické stroje I, II,Akademie Praha 1980Měřička, Zoubek:Elektrické stroje,SNTL Praha 1993Havelka O.:Elektrické přístroje,SNTL Praha 1985Hruška, K. - Bradík, J.:Nejistoty stanovení jakosti a jejich vliv na ztráty, skriptum VUT Brno 1998.VESELKA, F.; VALOUCH, V. Laboratoře elektrických strojů a přístrojů. Návody pro laboratorní měření. Laboratoře elektrických strojů a přístrojů II. Návody pro laboratorní měření. 2008. BAŠTA,J., KULDA,V.,MĚŘIČKA,J., a kol.: Měření na elektrických strojích 1-3. SNTL , Praha 1959

Požadavky

- Základy jednotlivých el. strojů a zařízení,- Orientovat se v technické literatuře a ovládat základní práce na PC,- Aplikovat jednotlivé bezpečnostní předpisy a doporučení.

Garant

doc. Ing. František Veselka, CSc.

Vyučující

doc. Ing. František Veselka, CSc.