Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English for Life (FEKT-NEFE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-NEFE - English for Life, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubení znalostí a dovedností v anglickém jazyce a příprava na každodenní pracovní praxi.Vytvoření resp. doplnění obrazu o kulturních základech euroamerické civilizace.

Osnova

I. Úvod do semináře.II. Kultura evropských zemí a euroamerická civilizace.III. Praktická komunikace v angličtině: diskuse a názory.IV. Otázky evropské a americké kultury a života I.V. Tvorba a interpretace textů. Zadání domácího úkolu.VI. Otázky evropské a americké kultury a života II.VII. Prezentace a rozvoj prezentačních dovedností. Řešení a nové zadání domácího úkolu.VIII. Otázky evropské a americké kultury a života III.IX. Angličtina v elektrotechnice: aspekty profesního jazyka.X. Otázky evropské a americké kultury a života IV.XI. Angličtina v elektrotechnice: Četba, práce s textem a problémy překladu.XII. Závěrečné opakování.XIII. Semestrální test.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Vyžadují se znalosti anglického jazyka na úrovni bakalářského studia s úspěšné vykonanou zkouškou XAN4.

Garant

Mgr. Přemysl Dohnal

Vyučující

Mgr. Přemysl Dohnal