Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Electronics in German (FEKT-NEID)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-NEID - Electronics in German, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty s odbornou němčinou a připravit je ke studiu a na řešení projektů na německy mluvících vysokých školách.

Osnova

Základní orientace v matematice, fyzice a elektrotechnice.Impulsová a číslicová technika.Číslicové paměti a funkční bloky. Programovatelné logické obvody.Signály a soustavy. Číslicové zpracování signálu. Automatické rozpoznávání řeči.Rozpoznávání osob podle biometrických parametrů.Osobní počítače, základní hardware a software.Analogové a digitální měřicí přístroje.Měření neelektrických veličin, převodníky, senzory. Programové prostředí pro sběr a zpracování měřených dat.Jak psát německy technické zprávy a diplomové práce.

Literatura

SCHILDT, G. H. Informatik - Aufgaben und Lösungen. Springer-Verlag, Wien 2000 (DE)GEVATTER, H. J. Handbuch der Meß- und Automatisierungstechnik. Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg 1999 (DE)SCHKAT-TALAMAZZINI, E. G. Automatische Spracherkennung. Vieweg, Wiesbaden 1995 (DE)

Požadavky

Jsou požadovány znalosti na úrovni bakalářského studia.

Garant

prof. Ing. Milan Sigmund, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Milan Sigmund, CSc.