Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Special technology (FEKT-NSTE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-NSTE - Special technology, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámení s přehledem, teoretickým základem existujících speciálních technologií a jejich využitím v praxi. Seznámení s vědeckým přístupem při jejich dalším zdokonalování.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Hubka,V.: Konstrukční nauka. Heurista, Zurich 1995Orlov,P.I.: Základy konštruovania. Alfa Bratislava 1979Brabec,F., Schrogl,F.: Ekonomika, organizace a plánování strojírenské výroby. SNTL Praha 1967Chundela,L.: Ergonomie. Skriptum ČVUT Praha1993Mykiska,A.: Spolehlivost v systémech jakosti. Skriptum ČVUT Praha 1995Nový, R.: Hluk a otřesy. Skriptum ČVUT Praha1993Havelka,O.: Stavba elektrických přístrojů. Skriptum VUT,Brno 1984Král,J.: Technologie výroby elektrických přístrojů. Skriptum VUT, Brno 1978Pokorný,K.: Stavba elektrických strojů I.Skriptum VUT, Brno 1984Pokorný,K.: Stavba elektrických strojů II. Skriptum VUT, Brno 1987Král,M.: Projektování výrobních procesů I. Skriptum ČVUT Praha 1992

Požadavky

- Aplikovat znalosti materiálového inženýrství, - Orientovat se v technické literatuře a ovládat základní práce na PC.- Vysvětlit podstatu vědeckých metod používaných pro zlepšování technické úrovně elektrotechnické produkce.

Garant

doc. Ing. František Veselka, CSc.

Vyučující

doc. Ing. František Veselka, CSc.