Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interaktivní elektronika v praxi 2 (FEKT-PIE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FEKT-PIE2 - Interaktivní elektronika v praxi 2, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je prohloubit znalosti, získané v předmětu Interaktivní elektronika v praxi 1.

Osnova

1.-2. Začlenění VST modulu do platformy Pure Data.3.-8. Praktická cvičení směřující k lepšímu pochopení výměny informací mezi vnějším světem a interním prostorem systému Pure Data. Na jednoduchých příkladech demonstruje posluchač jakým způsobem dokáže transformovat externí podněty na hudbu. 9.-10. Seznámení se s jinými (komerčními) systémy - Reaktor, Ableton Live, Plogue Bidule.11.-13. Vytvoření komplexní interaktivní kompozice zahrnující zvuk, obraz, prostor či pohyb.

Literatura

Fränk Zimmer: bang. Pure Data (1. International PD-Convention Graz), ISBN: 3936000379, Wolke Verlagsges, 175 stran.Miller Puckette: Theory and Techniques of Electronic Music, online: http://crca.ucsd.edu/~msp/techniques.htm.Syrový, Václav: Hudební akustika, AMU, 2003, ISBN: 8073319012

Požadavky

Jsou požadovány znalosti na úrovni bakalářského studia a základy práce s prostředím Pure Data, využití existujících Pure Data "patches", externích podnětů a abstrakcí jako stavebních bloků sdílených mezi více interaktivními programy.

Garant

MgA. Jan Kavan, Ph.D.

Vyučující

MgA. Jan Kavan, Ph.D.