Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina: začátečníci 1/2 (FIT-AH0)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FIT-AH0 - Angličtina: začátečníci 1/2, Fakulta informačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámit studenty, kteří dosud neměli možnost angličtinu studovat, se základní slovní zásobou a znalostí základní gramatiky a připravit studenty pro možnost pokračovat v angličtině pro mírně pokročilé BAN1 (ilustrativní příklad z ak.r. 14/15), aby pak mohli do konce bakalářského studia dosáhnout v dalších předmětech angličtiny dospět až k úspěšné zkoušce v předmětu BAN4.

Osnova

Osnova numerických cvičení:Předmět je dvousemestrový. Níže uvedená témata budou probírána postupně v zimním i v letním semestru. People Work Free time Stop and Check Places What can you do? Then and now How things began Stop and Check (1st semester of course block study) Food and drink Describing places Describing people Planning the future Stop and Check Did you know that? In my life Thank you and goodbye Stop and Check (2nd semester of course block study)

Literatura

Soars, J., Soars, L.: Headway Elementary Student's Book, Oxford University PressSoars, J., Soars, L.: Headway Elementary Student's Book, Oxford University PressC.Oxenden,C.Latham-Koenig: New English File Workbook Elementary. OUP 2004

Požadavky

Prerekvizitní znalosti nejsou požadovány.

Garant

PaedDr. Alena Baumgartnerová

Vyučující

PaedDr. Alena Baumgartnerová