Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina: příprava na zkoušku FCE (FIT-FCE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FIT-FCE - Angličtina: příprava na zkoušku FCE, Fakulta informačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět nemá cíle.

Osnova

Osnova numerických cvičení:Poslechové schopnosti. Gramatické základy. Psaní a čtení. Komunikační dovednosti. Zkoušky a testy.

Literatura

Cambridge First Certificate in English for Updated Exam - Student's Book without answers. Official Examination Papers from University of Cambridge ESOL Examinations.Cambridge Grammar for First Certificate with Answers and Audio CD, 2nd Edition. Official Examination Papers from University of Cambridge ESOL Examinations.Předmet nemá literaturu.

Požadavky

Doporučena znalost anglického jazyka na úrovni alespoň intermediate. Na začátku semestru by měl každý zapsaný student elektronicky složit vstupní test. V případě, že ve vstupním testu student nedosáhne této úrovně, má možnost se do třetího týdne semestru odregistrovat, aniž by měl předmět nezapočtený.

Garant

doc. Ing. Richard Růžička, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Richard Růžička, Ph.D.