Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (FIT-IBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FIT-IBP - Bakalářská práce, Fakulta informačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je podpora samostatné tvůrčí práce studentů při vytváření inženýrského díla a jeho dokumentace.

Osnova

Literatura

http://www.fit.vutbr.cz/info/szz/ Odborná literatura podle pokynů vedoucího práce ČSN 01 6910: Úprava písemností zpracovávaných textovými editory (aktuální verze je dostupná na WWW knihovny FIT http://www.fit.vutbr.cz/lib/dokumenty/) ČSN ISO 7144: Dokumentace - Formální úprava disertací a podobných dokumentů (aktuální verze je dostupná na WWW knihovny FIT http://www.fit.vutbr.cz/lib/dokumenty/) ČSN ISO 690: BIBLIOGRAFICKÉ CITACE, Obsah, forma a struktura (aktuální verze je dostupná na WWW knihovny FIT http://www.fit.vutbr.cz/lib/dokumenty/)Předmet nemá literaturu.

Požadavky

Nepominutelnou povinnou prerekvizitou je získání zápočtu v předmětu "ISP/ISP - Semestrální projekt".Bez úspěšného předmětu ISP nelze mít zapsán předmět IBP. Předmět IBP se zapisuje současně s přihláškou k ISZ ve stejném semestru.

Garant

Ing. Miloš Eysselt, CSc.

Vyučující

Ing. Miloš Eysselt, CSc.