Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět (FIT-IBPx)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FIT-IBPx - , Fakulta informačních technologií, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je podpora samostatné tvůrčí práce studentů při vytváření inženýrského díla a jeho dokumentace.

Osnova

Osnova numerických cvičení:Semináře k řešeným projektům.

Literatura

http://www.fit.vutbr.cz/info/szz/A Guide to the Project Management Body of Knowledge, Project Management Institute, 2008, ISBN 978-1-933890-51-7. ISO 2145: 1978: Documentation - Numbering of divisions and subdivisions in written documents. ISO 7144: 1986: Documentation - Presentation of theses and similar documents. ISO 690: 1987: Documentation - Bibliographic references. Content, form and structure.

Požadavky

Bez zápočtu z prerekvizitního předmětu "ISP - Semestrální projekt" nelze technickou zprávu bakalářské práce odevzdat a přistoupit k obhajobě bakalářské práce. Pro vypracování bakalářské práce se předpokládají znalosti a zkušenosti s řešením projektů a vytvářením jejich dokumentace získané v průběhu studia. Předmět IBP se zapisuje současně s ISZ ve stejném semestru.

Garant

Ing. Miloš Eysselt, CSc.