Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro začátečníky 2 (FP-Daz2K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FP-Daz2K - Angličtina pro začátečníky 2, Fakulta podnikatelská, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je vybavit studenty pro každodenní komunikaci, aby zvládli běžné úkoly (např. popsat problém, podat pokyny) se kterými se mohou setkat v širokém okruhu profesí.

Osnova

1. U1 Úvod. Opakování (pronunciation, intonation). Getting to know people.2. U1 Present Simple (I, you, we, they). Communication.3. U1 Introductions, greetings, goodbyes.4. U2 Lifestyles. Present Simple (he, she, it). Adverbs of frequency.5. U2 Numbers. Telling the time.6. U2 Time expressions. Telephoning.7. U3 A great place to work. There is, there are. Some, any.8. U3 Places in a town. Prepositions.9. U3 Asking for and giving instructions. Asking for travel information.10. U4 The road to success. Past Simple. Regular and irregular verbs.11. U4 Travel and holiday12. U4 Telephoning. Leaving a message. Spelling.13. Opakování, zápočtový test

Literatura

Taylor, Liz. International Express. Elementary. Student’s Book with Pocket Book. Oxford: OUP, 2002. ISBN 0-19-457410-5 (EN)Taylor, Liz. International Express. Elementary. Workbook. Oxford: OUP, 2002. ISBN 0-19-457414-8 (EN)MURPHY, Raymond. Essential Grammar in Use. With Answers. A self-study reference and practice book for elementary students of English. 2nd ed. Cambridge: CUP, 2001. ISBN 0-521-55928-6 (EN)

Požadavky

Předmět je určen pro tzv. falešné začátečníky a pro začátečníky, kteří v předchozím semestru navštěvovali a úspěšně dokončili kurz „Angličtina pro začátečníky I“. Předmět navazuje na probranou gramatiku i slovní zásobu. Vyžaduje tedy znalost anglické výslovnosti, základních gramatických jevů a slovní zásoby.

Garant

doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D.