Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt (FP-FpdsP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FP-FpdsP - Semestrální projekt, Fakulta podnikatelská, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavním cílem předmětu je seznámit s metodologií duševní práce, způsoby získávání, zpracování a využívání informací a s formálními náležitostmi diplomové práce. Osvojení si základních dovedností při přípravě, zpracování a prezentaci diplomové práce.

Osnova

Základní tématická náplň seminářů je nýásledující:- Profesionální přístup k životu a k práci- Základní myšlenkové operace- Metodologie tvořivé práce- Vyhledávání a zpracovávání informací- Formální náležitosti komplexní písemné práce- Citace literatury- Modelová struktura diplomové práce- Formální požadavky na diplomovou práci a nejčastější chyby- Taktika obhajování vlastních názorů- Praktická prezentace studie k diplomové práci

Literatura

POKORNÝ, J. Úspěšnost zaručena. Jak efektivně zpracovat a obhájit diplomovou práci. 2004. 207 s. ISBN 80-7204-348-X. (CS)POKORNÝ,J. Předdiplomní seminář. 2006.58 s. ISBN 80-214-3254-3. (CS)

Požadavky

Znalost a použití základních myšlenkových operací.

Garant

Ing. Pavel Svirák, Dr.

Vyučující

Ing. Pavel Svirák, Dr.