Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (FP-KopxP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FP-KopxP - Odborná praxe, Fakulta podnikatelská, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení
Zpráva z praxe - BKR ČR, s.r.o. Seminárky, referáty 30.05.2018 21:31 48

Další informace

Cíl

Ověřit teoretické znalosti v konkrétních podmínkách podnikatelské sféry či legislativního okolí. Měla by vyjít z obecných metod jako je např. pozorování,srovnávání, analogie a na jejich základě zpracovat písemnou zprávu dle přiloženého zadání .

Osnova

1. U vybrané firmy (organizace) popište její organizační strukturu, případně její vztahy k vyšší organizační jednotce.2. Popište informační systém firmy informační toky ve firmě.3. Zhodnoťte informační technologie používanou ve firmě (hardware, software,datové soubory, přenos informací, ochrana dat apod.).4. Vyhodnoťte silné s slabé stránky firmy vzhledem k předmětu podnikání.5. Zvažte možnosti a příležitosti firmy vzhledem k předmětu podnikání.6. Jak funguje financování společnosti? Uveďte hlavní zdroje.7. S jakými problémy se firma nejčastěji potýká při běžném provozu?8. Podrobně popište Vaši každodenní pracovní činnost ve firmě.9. Upřesněte cíl řešení bakalářské práce.10. Uveďte přínosy praxe pro bakalářskou práci.11. Napište seznam min.deseti informačních zdrojů k tématu bakalářské práce..

Literatura

POKORNÝ,J.: Umění tvořivé činnosti. 1.vyd. Brno, ICB, 19952008 -2)POKORNÝ,J. Diplomová práce příležitost k seberealizaci.1.vyd. Brno.2008 - (CS)POKORNÝ,J. Diplomová práce příležitost k seberealizaci.1.vyd. Brno 2008 (CS)

Požadavky

Předmět navazuje na všechny dosud studované předměty z problematiky ekonomie, účetnictví, právo a daně.

Garant

prof. Ing. Marie Jurová, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Marie Jurová, CSc.