Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro obchodní praxi 1 (FP-NOP1C)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FP-NOP1C - Němčina pro obchodní praxi 1, Fakulta podnikatelská, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Rozvíjení všech jazykových dovedností (poslech, čtení, mluvení, psaní) s důrazem na osvojení terminologie a specifických struktur odborného jazyka, schopnost porozumění odborným hospodářským textům a komunikace o odborných tématech.

Osnova

1. Vorstellung2. Hochschulstudium3. Lebenslauf4. Bewerbung5. Offizielle Briefe und E-Mails6. Kontaktaufnahme7. Kommunikation in der Firma – Computer8. Internet9. Geschäftsreisen10. Hotel11. Geschäftsessen12. Transport – Auto, Wetter, Verkehrmeldungen13. Zápočtový test

Literatura

Materiály ÚJ FSI VUT v Brně. (CS)Studijní opory:http://www.kj.fme.vutbr.cz/studopory/de/grammar/mluvnice.pdf (DE)Studijní opory:http://www.kj.fme.vutbr.cz/studopory/de/topics/Geschaftskontakte.pdf (DE)Studijní opory ke kurzu: www.vutbr.cz/elearning (CS)Studijní opory: http://www.kj.fme.vutbr.cz/studopory/de/topics/Geschaftskorrespondenz.pdf (DE)

Požadavky

Předmět je určen pro studenty s jazykovými znalostmi a dovednostmi na středně pokročilé úrovni (A2 - B1 SERR).

Garant

PhDr. Zdeňka Myšková

Vyučující

PhDr. Zdeňka Myšková