Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná němčina 2 (FSI-0N2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-0N2 - Odborná němčina 2, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kursu je vybavit studenty pro odbornou komunikaci tak, aby zvládli běžné úkoly, s nimiž se mohou setkat v širokém okruhu technických profesí.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

DEUMA: http://www.kj.fme.vutbr.cz/deuma/online/overview.htmkol.: Němčina pro strojírenské obory - Deutsch im Maschinenbau, Informatorium Praha 2008DEUMA - multimediální jazykový program, VUT Brno 2004E-learningové studijní opory pro kurs 0N2.Fluck, Hans-Rüdiger a kol.: Fachdeutsch in Naturwissenschaft und Technik, Verlag Groos 1997Becker, Norbert: Fachdeutsch Technik: Grundbuch Metall- und Elektroberufe, Hueber Verlag 1986

Požadavky

Kurs je zaměřen na výuku odborného jazyka potřebného pro profesní účely širokého okruhu technických oborů. Kurs je určen pro studenty, kteří si osvojili základy obecného jazyka na úrovni, která odpovídá min. úrovni A2 Společného evropského referenčního rámce. Účast v kursu není podmíněna předchozím absolvováním kursu 0N1.

Garant

Mgr. Jana Návratová

Vyučující

Mgr. Jana Návratová