Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektové řízení (FSI-0PR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-0PR - Projektové řízení, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti by měli získat po absolvování předmětu znalosti metod a technik projektového řízení, tak aby mohli být plnohodnotnou součástí projektových týmů v kterémkoli oboru. Absolvováním tohoto kurzu by měli být připraveni na mezinárodní certifikační zkoušku IPMA stupně D, případně budou moci složit zkoušku v rámci Národní certifikace studentů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Lacko, B., Ježková, Z., Švec, J., Krejčí, H. Základy projektového řízení. Elektronická verze.Lacko, B., Ježková, Z., Švec, J., Krejčí, H. Základy projektového řízení. Elektronická verze. (CS)Pitaš, J. a kol: Národní standard kompetencí projektového řízení verze 3.2, Společnost pro projektové (CS)Pitaš, J. a kol: Národní standard kompetencí projektového řízení verze 3.2, Společnost pro projektovéDoležal a kol: Projektové řízení podle IPMA. Grada Publishing 2009 Praha, 507 s.Doležal a kol: Projektové řízení podle IPMA. Grada Publishing 2009 Praha, 507 s. (CS)ČSN EN 62198 Management rizik v projektech. ÚNMZ Praha 2014 (CS)ČSN ISO 21500 Návod k manangementu projektu. ÚNMZ Praha 2013 (CS)

Požadavky

Jsou požadovány znalosti na úrovni středoškolského studia.

Garant

doc. Ing. Branislav Lacko, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Branislav Lacko, CSc.