Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informatika (FSI-1IN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-1IN - Informatika, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je zvládnout použití výpočetní techniky při řešení úloh orientovaných na modelování technických soustav a procesů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Wirth, N.: Algorithms and Data StructuresHanselman, D. C.: Mastering Matlab 6: A Comprehensive Tutorial and Reference, 2001Palm, W.J., Introduction to MATLAB for Engineers, 2004.Dušek F.: Matlab a Simulink úvod do používání, 2000.Octave, český průvodce programem, http://www.octave.cz/pages/kapitoly.htmlHanselman, D. C.: Mastering Matlab 6: A Comprehensive Tutorial and Reference, 2001Karban, P.: Výpočty a simulace v programech Matlab a Simulink, Computer Press, Brno, 2006Palm, W.J., Introduction to MATLAB for Engineers, 2004.

Požadavky

Předpokládá se obvyklá středoškolská počítačová gramotnost.

Garant

doc. Ing. Radomil Matoušek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Tomáš Marada, Ph.D.Ing. Jan Roupec, Ph.D.doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D.George HannaIng. Petr HolešovskýIng. Roman JanoušekIng. Jiří Kovář, Ph.D.Ing. Petr Krček, Ph.D.doc. Ing. Radomil Matoušek, Ph.D.Ing. Kamil MiškaříkIng. Jan MüllerIng. Jitka PavlíkováIng. Petr ŠoustekIng. Jakub ŠtetinaIng. Daniel Zuth, Ph.D.