Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér - bakalářský projekt (FSI-6AP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-6AP - Ateliér - bakalářský projekt, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je navrhnout koncepčním způsobem designérský projekt nižšího až středního rozsahu, který bude reflektovat zkušenosti získané během dosavadního studia průmyslového designu. Předpokládá se co nejhlubší seznámení se s danou problematikou, správné stanovení vzájemných vazeb: člověk – stroj – prostředí. Cílem je také prověřit úroveň doposud získaných znalostí a dovedností z hlediska digitálního zpracování návrhu.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Odborná periodika / journals: Design trend, Form, Designum, I.D. (Industrial design), Design Week, Graphis, Bulletin Design centra ČR etc.Odborná literatura individuálně zadaná podle tematu bakalářské práce - doporučená vedoucím práce (učitelem) / Professional literature individually selected according to a Bachelor´s project task - recommended by a teacher

Požadavky

Kompletní rozsah předchozího studia. Práce na bakalářském projektu je podmíněna návazností předmětů – nutné absolvování "Ateliérů – produktový design I-II".

Garant

doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.

Vyučující

doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.