Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zpracování informací (FSI-BZI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-BZI - Zpracování informací, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je sjednocení výkladu obecných pojmů a vštípení praktických zásad potřebných pro práci s technickými daty a informacemi budoucím absolventům fakulty, s důrazem na důsledné využití možností výpočetní techniky ve všech částech pracovního procesu.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Date, C.J.: An Introduction to Database Systems. Addison Wesley, New York, 2003 (8th edition).Pokorný, J., Halaška, I.: Databázové systémy.Fortier, P.J.: Database Systems Handbook. McGraw-Hill, 1997.Pokorný, J.: Visual Basic pro aplikace Accessu 2000.Date, C.J.: An Introduction to Database Systems. Addison Wesley, New York, 2003 (8th edition).Lacko, L.: SQL. Hotová řešení pro SQL Server, Oracle a MySQL. Computer Press, Brno, 2003.Pokorný, J.: Konstrukce databázových systémů. Skriptum ČVUT FEL, Praha, 1999.Pokorný, J.: Visual Basic pro aplikace Accessu 2000. Kopp, České Budějovice, 2000.Viescas, J.: Mistrovství v Microsoft Access 2000. Computer Press, Praha, 2000.

Požadavky

K datu zahájení studia předmětu "Zpracování informací" se od studentů očekává alespoň základní praktická znalost používání výpočetní techniky, předpokládaná pro všechny absolventy středních škol v ČR. Části výkladu staví na tématech vyučovaných v předmětu 1IN během zimního semestru.

Garant

Ing. Radek Poliščuk, Ph.D.

Vyučující

Ing. Radek Poliščuk, Ph.D.