Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logistika dopravy a manipulace (FSI-DLD-K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-DLD-K - Logistika dopravy a manipulace, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty s pojmem, smyslem a významem logistiky, plánováním dopravy, plánování manipulace s materiálem a plánování dopravníkových tratí. Logistika jako nástroj optimalizace, redukce nákladů a marketingu v dopravě. Logistické faktory. Logistická strategie v dopravě. Seznámení se základy numerického simulačního programu a asociovaných programových jazyků. Možnost jeho využití pro řešení dopravně-manipul. procesů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Ch.Schulte:Logistika.,Victoria Publishing Praha,r.1994, ISBN 80-85605-87-2Ch.Schulte:Logistika.,Victoria Publishing Praha,r.1994, ISBN 80-85605-87-2Gürtlich a kol.:: Ekonomika dopravy, trh, marketing, logistika.,Babtext Praha, r 1996Pritsker Corporation: AweSim-Total Simulation Project Support,r.1997J.Špička:Logistika, doprava a manipulace.,VUT-FSI Brno, elektronický text,r.2002

Požadavky

Před absolvováním tohoto předmětu musí mít student zvladnuty znalosti z technické mechaniky a vyšší matematiky.

Garant

doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D.Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D.doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D.