Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická letecká frazeologie (FSI-ELN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-ELN - Anglická letecká frazeologie, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zvýšit úroveň angličtiny z předchozích všeobecných kurzů v oblasti letecké frazeologie. Získat slovní zásobu potřebnou pro komunikaci letoun - pozemní stanice. Získat praktické návyky při použití standardní frazeologie a schopnost rozumět vysílání, které je zatíženo hlukem a poruchami.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Vladimír Horák : Angličtina pro piloty VFR, Bez-air, , , 0VFR communication, , 0Ellis,S.-Gerighty, T.: English for Aviation (for pilots and air traffic controllers), Oxford University Press, 2009VFR communication, , 0

Požadavky

Znalost anglického jazyka - aktivní používání následujících gramatických jevů: slovosled, zápor v anglické větě, vazba There is/are, přítomný čas prostý+průběhový, budoucí čas prostý, minulý čas prostý, trpný rod a odpovídající slovní zásoba.

Garant

Ing. Vít Novozámský, Ph.D.

Vyučující

Ing. Vít Novozámský, Ph.D.