Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský projekt (B-AIŘ) (FSI-FDI-K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-FDI-K - Bakalářský projekt (B-AIŘ), Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cíle předmětu: Předmět zajišťuje minimum soustavné práce na bakalářském projektu tak, aby během tohoto semestru student úspěšně dokončil bakalářský projekt.Výuka je v tomto předmětu zaměřena tak, aby posluchači na vysoké odborné úrovni byli schopni vypracovat bakalářský projekt a obhájit ho. Jsou seznámeni s metodologii a technikou vědeckého bádání, s realizací rešeršních činností, s obsahovou a formální stránkou bakalářské práce. V základních rysech jsou seznámeni s etikou vědecké činnosti a s etikou písemného a ústního projevu. Jsou upozorněny na podstatné obsahové chyby, které se mohou v vyskytnout v bakalářské práci. Je demonstrován způsob obhajoby bakalářské práce. S každým posluchačem je konzultován název jeho bakalářské práce a její obsahová náplň.

Osnova

Individuální, určuje vedoucí diplomového projektu.

Literatura

Odborná literatura k zadanému problému: individuálně/individual referencesOdborná literatura k zadanému problému: individuálně/individual references

Požadavky

Náplň práce vychází z konkrétního zadání bakalářské práce.

Garant

prof. RNDr. Ing. Jiří Šťastný, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Ing. Jiří Šťastný, CSc.