Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (M-STG, tváření, svařování) (FSI-HD4-K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-HD4-K - Seminář k diplomové práci (M-STG, tváření, svařování), Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Ověřit a osvojit si schopnost ústní prezentace a obhajoby dosažených výsledků při projektování a vypracování technické zprávy.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Forejt, M.:Oborový projekt 2. Sylabus na serveru www.fme.vutbr.cz. FSI VUT v Brně, 2003MIELNIK, Edw.M.: Metalworking Science and Engineering. 1st.ed. New York, London, Mc Graw-Hill, 1991, 976p. ISBN 0-07-041904-3.LANGE,K.:Handbook of Metal Forming.1st ed.McGraw-Hill Book Comp., New York, London, Hamburg, 1985. 1236p.ISBN 0-07-036285-8Forejt, M.: Závěrečný projekt. Sylabus na serveru www.fme.vutbr.cz. FSI VUT v Brně, 2002ČSN ISO 690. Bibliografické citaceOstatní literatura doporučená odborným vedoucím projektu, konzultanty a získaná vlastní provedenou rešerší.

Požadavky

Student si osvojil metodiku projektováni v rámci Oborového a Závěrečného projektu. Absolvoval všechny odborné předměty specializace tváření, svařování a povrchové úpravy.

Garant

doc. Ing. Zdeněk Lidmila, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Zdeněk Lidmila, CSc.