Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologické projektování (FSI-HT1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-HT1 - Technologické projektování, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu "Technologické projekty" je seznámit studenty s postupem a metodami předprojektové přípravy a s postupem projektování, grafickým aparátem a s metodami vlastní projektové činnosti, s tvorbou variant, ekonomickým hodnocením návrhu, organizací a řízením projektových prací a s využitím výpočetní techniky v projektové činnosti.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Rumíšek, P.: Technologické projekty, Brno, 1991, VUT - učební textyJ.T. BLACK: The Design of the Factory with future, , 0Rockstroh,W.: Technologické projekty, , 0Hlavenka,B.: Projektování výrobních systémů,Brno,1987,VUT - učební textyMilo,P.: Technologické projektovanie v praxi, Bratislava,1983, Alfa BratislavaMilo,P.: Technologické projekty v praxi, , 0Vigner,M.-Zelenka,A.-Král,M.: Metodika projektování výrobních procesů,JEŽKOVÁ, Z., KREJČÍ, H., LACKO, B. a ŠVEC, J. Projektové řízení: Jak zvládnout projekty. Kuřim: Akademické centrum studentských aktivit, 2014, 381 s. ISBN 978-80-905297-1-7.LACKO, B., ŠVEC, J. a BALATKOVÁ, M. Specifika technických sešitů: Pracovní sešit k publikaci Projektové řízení - Jak zvládnout projekty. Kuřim: Akademické centrum studentských aktivit, 2014. ISBN 978-80-905297-2-4.

Požadavky

Základní znalosti z oblasti strojírenské technologie (technologie tváření a obrábění) a znalosti o používaných strojích a technologickém zařízení.

Garant

Ing. Roman Kubík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBAIng. Marek Štroner, Ph.D.