Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět CAD (FSI-ICA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-ICA - CAD, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubit znalosti studentů s prací s CAD systémy. Naučit je pracovat s CAD v oblasti stavebních výkresů. Zejména je kladen důraz na projektovánív CAD pro oblast vzduchotechniky a vytápění. Dále získají znalosti z oblasti 3D modelování a vuizualizace.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Sedláčková M., Kratochvílová J.:Pozemní stavitelství. Kreslení stavebních konstrukcí a výkresů pozemních staveb. VUT Brno 1997Špaček J., Spielmann M.: Názorný průvodce pro verze 2010 a 2011. Computer Press 2010.Finkelstein E.:Kompletní průvodce uživatele pro verze 2009 a 2010. Computer Press 2010.Toman J.: Technické kreslení podle ČSN a mezinárodních norem II. Montanex, Praha 1999.McDowall R.: Fundamentals of HVAC Systems. ASHRAE, Elsevier, USA 2006.Bašta J.: Otopná tělesa, STP, Praha 2000literatura firmy AB studio: Manuál CADKON-2D, CADKON-TZBOmura G., Graham R.: Mastering AutoCAD 2012 and AutoCAD LT 2012 (Autodesk Official Training Guides). Sybex, 1 edition 2011.literatura fy AutoDesk: Mánuály AutoCADu, , 0

Požadavky

Základní znalost práce s PC pod operačním systémem MS Windows. Znalost práce s 2D CAD programem, preferovaným programem je AutoCAD.

Garant

doc. Ing. Josef Štětina, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Josef Štětina, Ph.D.