Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ročníkový projekt (FSI-IRP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-IRP - Ročníkový projekt, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získání přehledu z oblastí týkajících se tematu diplomové práce. Orientace ve vlastním obsahu diplomové práce a postupu při řešení, případné upřesnění. Navázání kontaktu s pracovišti zaměřenými na oblasti tematu diplomové práce.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Cihelka,J. a kol: Vytápění, větrání a klimatizace, , 0Janotková,E.: Technika prostředí. , , 0Jícha,M.: Přenos tepla a látky., , 0Chyský,J.-Hemzal,K. a kol : Větrání a klimatizace, , 0McQuiston, F.C., J.D. Parker, and J.D.Spitler. 2005. Heating, Ventilating, and Air Conditioning Analysis and Design, New York 2005. John Wiley and Sons.Pavelek,M.,Štětina,J.: Experimentální metody v technice prostředí, , 0McQuiston, F.C., J.D. Parker, and J.D.Spitler. 2005. Heating, Ventilating, and Air Conditioning Analysis and Design, New York 2005. John Wiley and Sons.

Požadavky

Základy techniky prostředí, vytápění, větrání a klimatizace.

Garant

Ing. Jiří Hejčík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Hejčík, Ph.D.