Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Provoz a vodní hospodářství (FSI-LPV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-LPV - Provoz a vodní hospodářství, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámení se základními provozními stavy energetických zařízení klasických a jaderných energetických výroben, najíždění a odstavování, aplikací teorie spolehlivosti a koncepcí spolehlivostního informačního systému a systému údržby. Budou seznámeni se základy teorie elektrárenské chemie, zařízeními k úpravě vod v energetice a provozní kontrolou chemických režimů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Bar, J.: Vodní hospodářství jaderných centrál, skripta VUT v Brně, 1988Effenberger, H.: Dampferzeugerbetrieb und Aussenlagen, Leipzig,1998Občinnikov, F.: Ekspluatacionnyje režimy VVER, Moskva,1988Malý, J.: Chemie a technologie vody, skripta VUT v Brně, 1993Mazel, L.: Vodárny a čistírny, skripta VUT v Brně, 1992Dixon,S.L.:Fluid dynamics and Thermodynamics of Turbomachinery. Pergamon Press, London 2005Dixon,S.L.:Fluid dynamics and Thermodynamics of Turbomachinery. Pergamon Press, London 2005

Požadavky

Termomechanika, přenos tepla a látky, základy chemie.

Garant

doc. Ing. Jan Fiedler, Dr.

Vyučující

doc. Ing. Jan Fiedler, Dr.