Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ekonomika a management v letecké dopravě (FSI-OEM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-OEM - Ekonomika a management v letecké dopravě, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je umožnit studentům letecké specializace dosažení základního uceleného vzdělání případně rozšíření odborné způsobilosti v oblasti řízení operací, základů ekonomiky a finančního řízení se zaměřením na řízení leteckých organizací zabývajících se provozem letecké techniky.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Hanuš B. - Základy ekonomiky dopravyDELFMANN, Werner et al. Strategic management in the aviation industry. Cologne: Kolner Wissenschaftsverlag, 2005, xvi, 672 s. ISBN 0-7546-4567-3. Sedláček, B.- Provoz a ekonomika letecké dopravy I,IIJaníček. L – Finanční řízení organizací – sylaby přednášekJaníček. L – Řízení operací – sylaby přednášekDELFMANN, Werner et al. Strategic management in the aviation industry. Cologne: Kolner Wissenschaftsverlag, 2005, xvi, 672 s. ISBN 0-7546-4567-3.

Požadavky

Předpokladem je absolvování předcházejícího předmětu Základy managementu a marketingu.

Garant

Ing. Jiří Chlebek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Chlebek, Ph.D.