Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Provoz a ekonomika letecké dopravy I (FSI-OP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-OP1 - Provoz a ekonomika letecké dopravy I, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu PELD I je seznámit studenty se základními vztahy a úkoly jednotlivých dopravních oborů v národním hospodářství, významem letecké dopravy, Mezinárodní organizací civilního letectví (ICAO), Mezinárodním sdružením leteckých dopravců (IATA) a dalších vládních a nevládních a mezinárodních organizací, organizací a řízením civilního letectví ČR, technickou přípravou nového provozu, podmínkami v přepravní části, mezivládnímu a mezipodnikovému zabezpečení letecké dopravy v technické, obchodní i ekonomické části a využitím letadlové techniky při speciálních činnostech.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Sedláček, B.,Letecká doprava, Žilina 2000 Trebichavský,F.,Chvátal,F.: Prevádzka a ekonomika leteckej dopravySedláček,B.: Provoz a ekonomika letecké dopravy IHolloway, S. (2003) Straight and Level: Practical Airline EconomicsPrůša, J., Svět letecké dopravy, Praha 2007Strejček,J.a kol.: Léta létáníHolloway, S. (2003) Straight and Level: Practical Airline Economics

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Jiří Chlebek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Chlebek, Ph.D.