Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt (FSI-QS3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-QS3 - Semestrální projekt, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je praktické ověření teoretických poznatků získaných studenty v jednotlivých předmětech specializace a komplexní využití těchto poznatků v rámci zpracovávaného zadání. Úkolem je dotvoření návyků potřebných při zpracovávání základních konstrukčních podkladů, tj. výpočtové zprávy a výkresové dokumentace s použitím moderních počítačových programů se zaměřením na obor pístových spalovacích motorů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Taylor, Ch. F.: The Internal Combustion Engine in Theory and Praxis Taylor, Ch. F.: The Internal Combustion Engine in Theory and PraxisStone, R.: Internal Combustion Engines Stone, R.: Internal Combustion Engines Mollenhauer K.: Handbuch Dieselmotoren,Springer-Verlag Berlin , 1994 Rauscher, J.: Ročníkový projekt,Studijní opory,VUT Brno, 2005Zima S.:Motorkolben, Vieweg-Verlag Berlin,2005, ISBN 3-528-03986-8Kožoušek, J.: Výpočet a konstrukce spalovacích motorů I, SNTL Praha 1978Zima S.:Kurbeltriebe, Vieweg-Verlag Berlin, 1999, ISBN 3-528-13115-2

Požadavky

Části strojů, kinematika a dynamika mechanizmů strojů. Pružnost a pevnost. Technické kreslení. Nauka o materiálu. Technická termodynamika. Mechanika tekutin.

Garant

doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc.