Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér - průmyslový design III (FSI-YA3-A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-YA3-A - Ateliér - průmyslový design III, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je seznámit posluchače hlouběji s problematikou řešení reálného designérského problému a při práci na konkrétních úkolech dále rozvinout již získané dovednosti a návyky. Studenti by si měli osvojit schopnost aplikace své tvůrčí invence při respektování všech požadavků kladených na daný průmyslový výrobek.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Dušan Šindelář: Estetika užité tvorby Carlotte & Peter Fiell: Designing the 21st CenturyCarlotte & Peter Fiell: Industrial Design A-Z, Taschen 2000Periodikum: Design trend r. 1992-2004Newbury S,: Auta: Design pro nové tisíciletí 1 a 2,Knižní klub 2002Periodikum: FormPeriodikum: DESIGN IN - Vyd.: Design Slovakia

Požadavky

Účast ve výuce je podmíněna splněním předcházejících předmětů: Ateliér - průmyslový design I a Ateliér - průmyslový design II. Student musí mít zvládnuty základy kresby a modelování. Předpokládá se pochopení základů prostorové tvorby, výtvarné kompozice a základních dovedností nutných k realizaci třírozměrných modelů. Je žádoucí znalost programů počítačových programů pro 3D vizualizaci.

Garant

doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.

Vyučující

doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD.Mgr. Ing. Anna Štohanzlová