Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačová vizualizace - 3DS Max (FSI-YPW)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-YPW - Počítačová vizualizace - 3DS Max, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je pokročilé ovládnutí programu Autodesk 3DS Max. Studenti budou schopni vytvářet komplexní polygonické 3D modely, upravovat textury pro jejich mapování, prezentovat své 3D návrhy animováním a pomocí fotorealistických vizualizačních metod. Cílem druhé poloviny předmětu je osvojit si základy filmové postprodukce a seznámit se s nástroji pro editování animací zaměřených na prezentaci designérských návrhů.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Adobe Creative Team: Adobe Premiere Pro CS5. - ISBN: 978-80-251-3248-7Meyer Ch.+T.: Adobe After Effects. - ISBN: 978-80-251-2500-7Kříž J.: Mistrovství v Autodesk 3ds Max. - ISBN: 9788025124642

Požadavky

Předmět navazuje na předměty bakalářského studia "Počítačová grafika - Photoshop, Ilustrator, InDesign", "Počítačové modelování - Rhinoceros 3D" a "Počítačové modelování- Cinema 4D, Flash. Proto se předpokládá základní práce s programy Rhinoceros 3D, Maxon Cinema 4D, Autodesk 3DS Max, Adobe Flash, Illustrator apod.

Garant

doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD.

Vyučující

Ing. arch. Vladimír Haltof, Ph.D.