Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inženýrský projekt (FSI-ZKR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSI-ZKR - Inženýrský projekt, Fakulta strojního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je řešení komplexního inženýrského problému multidisciplinárního charakteru. Důraz je kladen na kvalitu výstupů a efektivní využití všech doposud získaných znalostí.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

CLIVE L. DYM, Clive L.Patrick Little. Engineering design: a project-based introduction. 2nd ed. Hoboken, N.J: John Wiley. ISBN 04-713-6894-6P. Kosky, G. Wise, R. Balmer, W. Keat: Exploring Engineering: An Introduction for Freshman to Engineering and to the Design Process, Elsevier 2006, ISBN 978-0-12-369405-8Literatura doporučená garanty pro konkrétní téma projektu

Požadavky

Předpokládají se znalosti z oblasti plastových prototypů, rapid prototypingu, reverzního inženýrství, optické digitalizace, parametrického modelování (Inventor, Catia, Rhinoceros), konstruování, tribologie, metody konečných prvků (ANSYS Classic, ANSYS Workbench), měření a experimentů, statiky, kinematiky, pružnosti a pevnosti, projektového řízení a zkušenosti s prací v týmu.

Garant

doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Ivan Mazůrek, CSc.doc. Ing. David Paloušek, Ph.D.Ing. Jakub Roupec, Ph.D.Ing. David Škaroupka, Ph.D.Ing. Petr Šperka, Ph.D.doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D.