Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt (ÚSI-2BCSP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚSI-2BCSP - Semestrální projekt, Ústav soudního inženýrství, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studijním cílem předmětu je získání znalostí a dovedností v oblasti problematiky, kterou budou zpracovávat v rámci semestrálního projektu.

Osnova

1. . Zadání a úvodní rozbor individuálního zadání souvisejícího se zadáním diplomové práce2. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání3. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání4. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání5. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání6. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání7. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání8. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání9. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání10. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání11. Individuální práce studenta s pedagogem na konkrétním zadání12. Prezentace dosažených výsledků jednotlivými studenty před kolektivem13. Prezentace dosažených výsledků jednotlivými studenty před kolektivem

Literatura

V závislosti na individuálním zadání, dle pokynů vedoucího projektu

Požadavky

Základní znalosti z odborných předmětů, z nichž vychází semestrální projekt.

Garant

doc. Ing. Miroslav Bajer, CSc.