Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce 2 (KFY / DP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / DP2 - Diplomová práce 2, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Projekt v rámci moderní programově orientované výuky. Studenti dokončí práce na diplomové práci. Důraz bude kladen na samostatnou práci studenta. Prezentace výsledků v písemné (diplomová práce) i ústní (obhajoba diplomové práce) formě.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu studenti budou:schopni popsat teorie, metody a aplikace v rámci zvolené oblasti fyziky;(v případě experimentálního projektu) mít praktické zkušenosti s potřebnými experimentálními technikami, a rozumět teorii na které jsou založeny;schopni projekt nezávisle naplánovat, provést a zdokumentovat;schopni vyhledat relevatní literaturu včetně ocenění její platnosti a kvality, správně na ni odkazovat a kriticky zhodnotit získané závěry s ohledem na ni;schopni prezentovat své výsledky ve formě sepsané diplomové práce, dodržující vědecké a technické obsahové standarty, strukturu a jazyk;schopni prezentovat své výsledky ve formě srozumitelné ústní prezentace, při dodržení určeného časového limitu a obsahu.

Literatura

Stanovuje školitel při zadání./Given by the supervisor while specifying the subject of the thesis.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast na konzultacích ke zpracování kvalifikační práce a její předložení vedoucímu práce v jím požadovaném stupni rozpracování.

Garant

Prof. RNDr. Jaroslav Vlček, CSc.