Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematecko-fyzikální modelování (KFY / MFM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / MFM - Matematecko-fyzikální modelování, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je jednou ze tří částí státní zkoušky určené pro studenty, kteří chtějí v příslušném akademickém roce ukončit inženýrské studium v oboru "Aplikovaná fyzika a fyzikální inženýrství", specializace FMM. Jde o ústní zkoušku před komisí v délce 15-30 minut. Podrobnosti jsou stanoveny studijním a zkušebním řádem Západočeské univerzity v Plzni. Během přípravy na státní závěrečnou zkoušku má student možnost využít individuálních nebo skupinových konzultací s garanty příslušných disciplín. Dílčí okruhy státní závěrečné zkoušky jsou každoročně vyhlašovány katedrou fyziky.

Získané způsobilosti

Úspěšné zvládnutí této zkoušky a příslušných dvou dalších zkoušek prokazuje, prokazuje, že student si během studia v dostatečné míře osvojil všechny znalosti, dovednosti a kompetence v souladu s požadavky příslušného studijního programu a studijního oboru.

Literatura

Literatura je dána literaturou podmiňujících předmětů./ Literature as required in the conditional courses.

Požadavky

Při hodnocení jsou posuzovány získané způsobilosti, zejména teoretické znalosti studentů, porozumění aplikaci těchto teoretických poznatků, a schopnost analyzovat a řešit specifické problémy (např. odrážející zaměření diplomové práce).

Garant

Doc. RNDr. Jan Slavík, CSc.