Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační a řídicí systémy (KKY / IŘSZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKY / IŘSZ - Informační a řídicí systémy, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět státní zkoušky. Zkouška je specifikována tematickým okruhem otázek z libovolných tří studentem vybraných předmětůz této množiny: KKY/PS, KKY/PRX, KIV/DB1, KKY/IŘS1, KKY/IŘS2.

Získané způsobilosti

Úspěšné zvládnutí státní závěrečné zkoušky prokazuje, že student si během studia v dostatečné míře osvojil všechny znalosti, dovednosti a kompetence v souladu s požadavky příslušného studijního programu a oboru.

Literatura

Pinker, J. Koucký, V. Analogové elektronické systémy 1,2. Plzeň, 2004. ISBN null.Goodwin Graham C., Graebe Stefan F., Salgado Mario E. Control System Design. Prentice Hall, 2001. Kabelová, Alena. Velký průvodce protokoly TCP/IP a systémem DNS 5. vyd. Computer Press, 2008.

Požadavky

Složení zkoušky z předmětu IŘSZ předpokládá prokázání znalostí z libovolného výběru 3 předmětů ze souboru předmětů: KKY/PS, KKY/PRX, KIV/DB1, KKY/IŘS1, KKY/IŘS2.Tématické okruhy otázek budou zveřejněny na KKY do konce dubna.

Garant

Doc. Ing. Eduard Janeček, CSc.