Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (KMA / BPSI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / BPSI - Bakalářská práce, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vypracování bakalářské práce je nutnou podmínkou pro konání státní bakalářské zkoušky. Téma práce zadává oborová katedra, a to na konci 5. semestru, resp. na začátku 6. semestru studia. Vedoucí práce předá studentovi podrobné pokyny, jak k práci přistupovat po stránce odborné i metodické, a harmonogram zpracování. V první části zpracování projektu se student seznamuje s odpovídající literaturou a provádí výběr vhodných metod. O své činnosti průbežne referuje vedoucímu práce, popř. ostatním studentům na semináři, který je k tomuto účelu určen. Druhá část je věnována vlastní výzkumné práci, konzultacím s vedoucím práce, sepisování práce, úpravám a následnému dokončování projektu. Předpokládaný rozsah textu je 30-40 stran.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen:- samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy,- získávat důležité informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat a specifikovat je,- shromažďovat empirická data, systemizovat je a metodologicky správně je zpracovávat,- analyzovat empiricky získaný materiál s využitím potřebných teoretických základů,- číst a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodné teorie,- sepsat písemnou zprávu na základě zadaných bodů,- obhájit svůj projekt.

Literatura

Dle dispozic vedoucího bakalářské práce./ As given by the BA thesis supervisor.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast na konzultacích ke zpracování kvalifikační práce a její předložení vedoucímu práce v jím požadovaném stupni rozpracování.

Garant

Ing. Radek Fiala, Ph.D.

Vyučující

Ing. Radek Fiala, Ph.D.Doc. RNDr. Miroslav Lávička, Ph.D.