Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematická analýza - předmět SZ (KMA / MMA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / MMA - Matematická analýza - předmět SZ, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Státní závěrečná zkouška je ústní zkouška, jež se koná před komisí a obvykle trvá cca 30-45 minut. Vlastní průběh a další náležitosti jsou stanoveny studijním a zkušebním řádem Západočeské univerzity v Plzni. Dílčí okruhy státní závěrečné zkoušky jsou každoročně vyhlašovány katedrou matematiky. Přehled látky je dán náplní podmiňujících předmětů.

Získané způsobilosti

Úspěšné zvládnutí státní závěrečné zkoušky Matematická analýza prokazuje, že student si během studia v oboru Matematika v dostatečné míře osvojil všechny znalosti, dovednosti a kompetence v oblasti funkcionální analýzy, teorie parciálních diferenciálních rovnic, teorie míry a integrálu a moderní matematické metody.

Literatura

Literatura je dána literaturou podmiňujících předmětů a doporučením garanta oboru./ Literature as given by the conditional courses and recommended by the course guarantor.

Požadavky

Splnění všech podmiňujících předmětů.

Garant

Prof. RNDr. Pavel Drábek, DrSc.

Vyučující

Prof. RNDr. Pavel Drábek, DrSc.