Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Matematická a numerická analýza - SZZ (KMA / MNA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / MNA - Matematická a numerická analýza - SZZ, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Státní závěrečná zkouška je ústní zkouška, jež se koná před komisí a obvykle trvá cca 30-45 minut. Vlastní průběh a další náležitosti jsou stanoveny studijním a zkušebním řádem Západočeské univerzity v Plzni. Dílčí okruhy státní závěrečné zkoušky jsou každoročně vyhlašovány katedrou matematiky.

Získané způsobilosti

Úspěšné zvládnutí státní závěrečné zkoušky Matematická a numerická analýza prokazuje, že student si během studia ve svém oboru v dostatečné míře osvojil všechny znalosti, dovednosti a kompetence v oblasti funkcionální analýzy, teorie obyčejných a parciálních diferenciálních rovnic a numerické matematiky.

Literatura

Literatura je dána literaturou podmiňujících předmětů a doporučením garanta oboru./ Literature as given by the conditional courses and recommended by the course guarantor.

Požadavky

Při hodnocení jsou posuzovány získané způsobilosti, zejména schopnost prezentovat známé teoretické výsledky, provádět logické a souvislé důkazy, aplikovat získané teoretické poznatky k analýze a řešení specifických problémů.

Garant

Doc. Ing. Gabriela Holubová, Ph.D.