Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt 2 (KMA / PRJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / PRJ2 - Projekt 2, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatná práce dle zadání projektu se zaměřením na řešení problémů analýzy, algebry, diskrétní matematiky, pravděpodobnosti, statistiky, matematického a počítačového modelování, teorie grafů, optimalizace či geomatiky.Projekt se zadává individuálně po dohodě se zadavatelem projektu. Témata projektů vypisuje KMA na www-stránkách katedry.

Získané způsobilosti

Student bude po absolvování předmětu schopen:- popsat zadaný problém,- navrhnout metodu řešení,- popsat srozumitelně problém i navrženou metodu řešení,- vysvětlit své řešení problému.

Literatura

Bude určena vedoucím práce podle zadaného tématu a charakteru projektu./ Will be recommended by the thesis supervisor according to the given topic and the character of the project.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: Vypracování a obhájení zprávy o řešení projektu s uvedením získaných výsledků.Předpokládají se znalosti v rozsahu předmětů prvního ročníku FAV.Literatura - Bude určena při zadání podle charakteru projektu

Garant

RNDr. Blanka Šedivá, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Blanka Šedivá, Ph.D.RNDr. Libuše Tesková, CSc.