Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce VD (KME / BPVD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KME / BPVD - Bakalářská práce VD, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vypracování bakalářské práce je nutnou podmínkou pro konání Státní bakalářské zkoušky v oboru Mechanika. Téma práce zadává oborová katedra a to nakonci 5. semestru, resp. 6. semetru studia. Vedoucí práce předá studentovi podrobné pokyny jak k práci přistupovat po stránce odborné i metodické a harmonogram zpracování.O své činnosti student průběžnbě referuje vedoucímu práce, popřípadě ostatním studentů ma semináři, který je k těmto účelům určen. Předpoládaný rozsah textu je 20 - 40 stran.

Získané způsobilosti

Student je schopen:- využívat znalosti a dovednosti získané v průběhu bakalářského studia,- samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy,- získávat důležité informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat je a specifikovat,- pracovat s odbornou literaturou a vybírat vhodné metody,- znalost programového software MATLAB- sepsat písemnou zprávu na základě zadaných bodů,- obhájit svůj projekt.

Literatura

dle zadání bakalářské práce/ according to the bachelor thesis topic.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast na konzultacích ke zpracování kvalifikační práce a její předložení vedoucímu práce v jím požadovaném stupni rozpracování.

Garant

Ing. Vlastimil Vacek, CSc.

Vyučující

Ing. Vlastimil Vacek, CSc.