Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný seminář - AME (KME / DSAME)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KME / DSAME - Odborný seminář - AME, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatný projekt v rámci moderní programově orientované výuky se zaměřením na řešení problémů mechaniky tuhých a podajných těles a konstrukcí. Student zpracuje pod vedením konzultanta komplexní technický problém z hlediska funkčnosti a s ohledem na provozní a na dynamické vlastnosti. Důraz bude kladen na samostudium a samostatnou práci studenta.1.-2. týden: Rešerše literárních pramenů.3.-4. týden: Kritická analýza literárních pramenů.5.-6. týden: Analýza problému, stanovení okrajových a počátečních podmínek, strategie řešení mechanického problému.7.-10. týden: Konkrétní zpracovní zadaného problému (algoritmy řešení, softwarová řešení a implementace, výpočty atd. )11.-13. týden: Vypracování semestrální práce.

Získané způsobilosti

Student - se orientuje v souvislostech technické mechaniky a pružnosti a pevnosti,- umí řešit problémy interakce kontinuí různých fází,- umí navrhovat součásti a konstrukce z hlediska funkce, pevnosti, dynamického zatížení a optimalizovat návrhové parametry.

Literatura

Literatura - dle zpracovávaného tématu. literature according to the assigned topic.

Požadavky

Požadavky na zápočet: Účast na individuálních konzultacích.

Garant

Prof. Ing. Vladimír Zeman, DrSc.

Vyučující

Prof. Ing. Vladimír Zeman, DrSc.