Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Navrhování staveb (KME / NS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KME / NS - Navrhování staveb, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. týden základní rozměry,osové rozměry2. týden stavební části3. týden typologie bydlení-bytová výstavba4. týden účelové stavby- podmínky provozu5. týden administrativa ,doprava a parkování6. týden sportovní stavby otevřené,halové,speciální,soubory7. týden restaurace a hotely8. týden průmyslové stavby výrobní,skladové,logistickéI9. týden stavby pro volný čas rekreace,ubytování,lázeňství I10.týden kulturní stavby:kluby11.týden zdravotnické stavby malého rozsahu12.týden variabilita13.týden rekapitulace

Získané způsobilosti

Student- se orientuje v hmotovém uspořádání,- umí navrhovat funkční vazby,- volí tvary a hmotu spolu s konstrukcí,- aplikuje technické podmínky,- umí navrhnout jednoduché stavby.

Literatura

Neufert. Navrhování staveb. Consult invest Praha 3, 1999.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Vypracování a odevzdání semestrální práce podle typologií na odpovídající úrovni.Požadavky ke zkoušce:Aktivní znalost přednášené látky a schopnost aplikace při řešení konkrétních úloh navrhování.

Garant

Ing. arch. Pavel Němeček, CSc.

Vyučující

Ing. arch. Pavel Němeček, CSc.Ing. Jana KoláříkováIng. arch. Pavel Němeček, CSc.