Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný seminář - PD 2 (KME / OSPD2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KME / OSPD2 - Odborný seminář - PD 2, Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatný projekt v rámci moderní programově orientované výuky se zaměřením na řešení problémů mechaniky tuhého podajného tělesa a konstrukcí. Student zpracuje pod vedením konzultanta komplexní problematiku z hlediska pevnosti, tuhosti, funkčnosti, spolehlivosti a životnosti a s ohledem na design. Důraz bude kladen na samostudium a samostatnou práci studenta.

Získané způsobilosti

Student - se orientuje v souvislostech lineární pružnosti a pevnosti a plasticity,- umí řešit dynamicky namáhané součásti a konstrukce,- umí navrhovat součásti a konstrukce z hlediska funkce, pevnosti a tuhosti a designu,- řeší součásti a konstrukce z hlediska životnosti a spolehlivosti.

Literatura

Dle doporučení vedoucího projektu./ As recommended by the project guarantor. Individuální výběr literatury podle charakteru daného projektu.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: Odevzdání semestrální práce, její prezentace a obhajoba.

Garant

Prof. Ing. Vladislav Laš, CSc.

Vyučující

Prof. Ing. Vladislav Laš, CSc.